Ο Αλέξανδρος Νεδέλκος γεννήθηκε το 1979 στην Έδεσσα, όπου και πέρασε τα παιδικά και σχολικά του χρόνια. Στην εφηβεία του συμμετέχει σε σχολικά groups.

Το 1997 μετακομίζει στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικής. Μεταξύ άλλων, συμμετέχει ενεργά στη Μουσική ομάδα των σχολών του Ηρακλείου. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος και συνδιοργανωτής του μουσικού φεστιβάλ "Voutstock". Παράλληλα, παίζει με διάφορες μπάντες σε μαγαζιά και φεστιβάλ, εντός και εκτός Ηρακλείου.

Μετά τις σπουδές του ανεβαίνει στην Αθήνα και ιδρύει την εταιρεία Web and Art Solutions, με αντικείμενο πάνω στο web design, security & server management. Αποκτά επίσης μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία, εργαζόμενος ως καθηγητής και εισηγητής πληροφορικής σε φροντιστήρια και κέντρα πληροφορικής.

Ταυτόχρονα, σε ένα παράλληλο σύμπαν, συμμετέχει ενεργά σε πολυάριθμα groups, με πολλά lives σε διάφορα μαγαζιά, μουσικές σκηνές και events στην Αθήνα και επαρχία. Αυτή την περίοδο παίζει με τους 4 On The Floor και Athens Lounge Orchestra.

Εχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με τον Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Γιώργο Κατσίκα, Τάκη Κανέλλο, Γιώργο Τρανταλίδη, Σπύρο Τσούτση, Τόλη Αρσενίδη, Δημήτρη Δεσύλλα, Μάριο Ιωάννου, Φώτη Γιαννόπουλο, Σπύρο Παναγιωτόπουλο και Μιχάλη Ευδαίμων και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από τον Stanton Moore και τον Παναγιώτη Ανδρέου.

Διδάσκει τύμπανα στο Ελληνικό Ωδείο και στο Νέο Ωδείο Αλίμου και παράλληλα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα drums.

Ο Αλέξανδρος Νεδέλκος παίζει αποκλειστικά με Gabriel Drums